Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Det här var inget skämt, dock


När Ekwall vs Lundh drog igång denna skärtorsdag 1 april så satt den någon lustigkurre i 4:an-huset och lade ut en textning. Som skulle varit till något  annat program. Där de talade engelska. Kanske tyckte någon att tre skåningar var någon för mycket, att textning krävdes. Bara det att textningen handlade om kvinnliga kurvor, bikinivaxning och östrogenprodukter! Lundh må vara kompetent på många områden, men jag är övertygad om att han inte pratade just om detta. Bikinilinjer är inte direkt Lundh, om vi säger så. 

Publicerad 2010-04-01 kl 18:39
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons