Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det här var inget skämt, dock

Ekwalls blogg


När Ekwall vs Lundh drog igång denna skärtorsdag 1 april så satt den någon lustigkurre i 4:an-huset och lade ut en textning. Som skulle varit till något  annat program. Där de talade engelska. Kanske tyckte någon att tre skåningar var någon för mycket, att textning krävdes. Bara det att textningen handlade om kvinnliga kurvor, bikinivaxning och östrogenprodukter! Lundh må vara kompetent på många områden, men jag är övertygad om att han inte pratade just om detta. Bikinilinjer är inte direkt Lundh, om vi säger så. 

Annons
Publicerad 2010-04-01 18:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto