Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - ett vrål i den tysta avdelningen

dbsjtyst

Jag var ute och åkte tåg igår med SJ. Och visst hade bokningsavd på vårt företag bokat ”SJs Tysta avdelning”. Det kunde inte valt en sämre plats för en fotbollsälskare samtidigt som Arsenal-Barca spelade.

Självklart hade jag min laptop i knä´t i kupén uppkopplad med ”tvålen” och följde allt via en sån där webtv-kanal. Alla hämningar brast när Zlatan gjorde sitt första, några sekunder in på andra.

Jaaaa skrek jag rakt ut som helt tokig. Kärringen intill bara ruskade på huvudet. Men det var det värt.

Hälsningar Jensa

SVAR: Min blogg om tysta avdelningar, denna bisarra företeelse, har verkligen engagerat. Många har mejlat och hälsat att de haft roligt och ett par-tre “tyst avdelning”-vänner har försökt förklara fördelarna med att man ber vuxna människor tala med låg samtalston. Efter att ha läst de mejlen bör du, trots allt, vara glad över att du fortfarande är i liv.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-02 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons