Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

När Lillen bara var The Champ

jag-och-lillen

Jag gick ner i källaren och letade och hittade den till slut: Jag och Lillen (eller “The Viking” som han hette då) är på Ballys i Reno och ser en storslagen show i samband med mitt möte med honom under en vecka i USA.

Han var i storform och kom till showen i kortärmat för att visa lite muskler (jänkarna älskade det och kallade honom bara “Champ”), själv är jag – i efterhand – inte så jäkla nöjd med de där medelhavsslingorna i håret, men överraskande elegant kavaj och smal slips.

Jag är usel på årtal och datum och minns inte heller när detta var (“Ove Sundberg” hade nog kunnat plocka fram det), men det var en fin kväll, minnesvärd.

Och ett stort minne, en dag som denna när vi läser om Lillen Elunds tragiska öde.

Publicerad 2010-04-03 kl 13:51
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons