Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - 28 000 gånger pengarna…

dbspelvinst

Hallå.

Det är ju inga 215 miljoner direkt, men man är rätt
nöjd efter den insatsen…

Joel Lindstedt

SVAR: Stark jobbat, som han sa , PG (som jag btw träffade i affären idag, nedbantad 13 kg sen i julas, på tal om starkt jobbat). Själv hämtade jag ut två st elvor häromdagen på Stryktipset: 55 kronor. Men jag är mest nöjd med närmare 5000 bananer för ett stryktips förra året som byggde på vad jag hade för relation till de olika lagen. Typ “Bristol City-Wrexham…hmmm, Janne Möller har stått i City, jag tar en etta” eller “Newcastle-Reading…hmmm, grymt drag på nattklubbarna, fina minnen i blekfet konkurrens, i Newcastle, det får bli en etta”. Ungefär så. Ditt tips dock oslagbart. Ha kul för cashen, penna kommer att förgylla både vardag och tips med.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-04 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons