Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när TFF hade 20 000 på Vångavallen

dntrelleholla

Tjenare, satt och läste Trelleborgs Allehanda till frukost idag som vanligt och såg då en rolig felskrivning (hoppas jag iallafall). På Trelleborgs hemmamatch mot Kalmar ska det enligt TA ha varit 20 055 betalande personer, och jag hoppas verkligen att dom har skrivit fel, på Kalmarmatchen jag var på var där 2000 som vanligt på Vångavallen (dom kan iochförsig ha lirat en extramatch mot Kalmar lagom under min tripp till Tyskland där det var 20 000 åskådare, isåfall vet jag inte vad jag gör), bilden är kanske inte den bästa men hela artikeln finns här – http://trelleborgsallehanda.se/sport/article645121/Fotbollen-blir-inte-battre-om-det-ar-billigare.html. inte så jävla bra läsning i övrigt, men det är TA!
 
MVH Christian Svensson

SVAR: Inget om Trelleholla Allehanda nu, vi måste värna om lokaltidningarna och alla kan skriva fel. Jag slog mest av citatet från en Barbro Bengtsson, marknadsansvarig i TFF: “Om man måste frysa är det bara de med jättestort fotbollsintresse som kommer. Det är alltid så att det sportsliga är avgörande för om vi ska få ett litet lyft publikmässigt”. Jo, tjenare. Det kommer lika många (eller få) till Vångavallen oavsett om det är -20 eller +20. Eller, för den delen, om Trelleborg är ett lag som nosar på topp fem eller ligger i  botten. Den “tragiska” med trelleborgspubliken är väl att den aldrig kommer.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-09 kl 11:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons