Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när VM-stjärnorna skickade vykort

dbmasseengqvist

Här har vi ännu en bild från Jocke Ringqvists sköna arkiv (han börjar närma sig en väska nu!). Från VM 1990 då Olle Nordins svenska landslag huserade i Camogli. På den tiden existerade inte särskilt mycket tysk kvalitetstejp och det var ganska lätt att smyga fram till spelarna. Här ser vi Leif Engqvist och Mats Magnusson i Ray Bans (det SÅÅÅÅ hett i början på 90) och Sparbanken-t-shirts.

De skriver vykort. Bara en sån sak. Det fanns inga e-mejl och vad jag minns fanns det inte ens datorer.

Det har varit lite segt med inskickade bilder på senare tid. Dags att påminna och gärna bilder från diverse seriepremiärer ute i landet!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-13 kl 10:32
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons