Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när alla hade shorts som Rydström

dbsandvikensif

Hej
Här kommer en gammal bild från det glada 80-talet, nämligen bestämt 1985. Platsen är Örebro och det är tidig morgon inför ännu en batalj i Forward Cup. Laget är Sandvikens IF-P75 lag som om jag minns det rätt inte rönte några större framgångar just i denna cup. Men jag tycker att bilden fungerar rätt fint som tidsdokument, se bara på de extra tajta shortsen (Henrik Rydström vekar har köpt upp hela lagret) samt de urblekta tröjorna. Notera även ledarnas jackor med spenar på reklamen på bröstet! (Nåt mejeri som sponsrade). Att det är tidig morgon märks om inte annat på de plågade blickarna från nästan hela gänget.
Tack för en eminent blogg
Rikard Hammarberg
SVAR: Dom där kortbrallorna var ej att leka med, men det var ju så de skulle se ut under 80-talet. Just 80-talsmodet hade ju sina avigsidor, om vi säger så. Jag noterar även en och annan klassisk hockeyfrilla, jag hade själv en likadan. Det slår mig också att den nya generationens svenskar inte hade nått Sandvikens P75:or vid den här tidpunkten? Bara blonda kalufser. Känns också som en intressant iaktagelse i tiden.
* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-16 kl 16:50
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons