Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när planerna var helt snötäckta

dbsnobollkoln

Hej,
Det är ju ett fasligt snack om dåliga planer i årets Allsvenska, men det här tar väl ändå priset? Snön vräkte ner inför, och under, Hammarbys match mot FC Köln (med ex. Pierre Littbarski och Harald Schumacher ) i UEFA-cupen 1985. Thomas Dennerby gillar dock läget och använder bollen som bas för en snögubbe. Vid detta tillfälle kunde man ju med fog använda uttrycket “det var snö på bollen” efter en högt slagen frispark eller hörna.

Hammarby vann för övrigt denna match med 2-1 efter två mål av Peppe Holmberg, det sista på övertid. Förlust dock i returen med 3-1.

/Rickard Rygin

SVAR: Som jag minns den matchen, kanske för att den TV-sändes och på den tiden var det inte som idag; du fick tre direktsända matcher på ett år om du räknade bort Tipsextra-fajterna i lervälling. Jag minns att Bajen gjorde en otrolig match, att Peppe Holmberg var fantastisk och att en rising star som Champa Vonderburg debuterade. Matchen gick i slutet på november och ingen gnällde över snö eller kyla, det fick man tåla. Förresten, när Thomas Dennerby poserade glatt med snöig boll och rolig Stenmark-toppluva…då hade han såklart ingen aning om att han en dag skulle bli damernas förbundskapten i fotboll. Han var, helt enkelt, lyckligt ovetande.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-23 kl 12:03
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons