Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - tyska fans i sitt esse

dbtyskfansVar i Berlin i våras för att kolla lite boll. På väg från tuben till Olympiastadion fångade jag dom på bild, dom vi saknar i Allsvenskan, Super-Fanzen aka “zupertyskcasuals”. Tysken har väl alltid varit lite svag för uniformer? Nog fanns det sådana i Sverige också en gång i tiden? Får lite vibbar från Stadion på 70-80-talet när Skyblue Army höll igång.

Saar vi

/Daniel Uppström

SVAR: Lite Blue Oyster Bar, är min första tanke. Och att just de här killarna inte direkt tycker tillvaron är så himla sexig för tillfället. Men en skön bild.

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-26 kl 18:21
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons