Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när man kör bar överkropp istället för väst

dbdiv51

dbdiv52

Med tanke på att sommaren snart är här (?) så kände jag att det var på sin plats med några sommarbilder. Några premiärbilder vill jag helst inte bjuda på då det går mindre bra i vår säsongsupptakt i div. 5 Göteborg. GAIK/Kullen (efter senaste årsmötet heter vi dock endast GAIK) trummar dock vidare och hoppas såsom Blåvitt, AIK och Kalmar att det kan vända, frågan är dock inte om utan när?

Tack för en mycket bra blogg, Ekwall vs. Lundh och Fotbollskanalen Europa!

//Mvh Junior Jobert

SVAR: Jag är, som ni förstår, lite svag för den här typen av sommar- och småklubbsfotbolls-bilder. Gillar att någon inte kan låta bli att trixa lite taffligt med bollen när alla andra står och lyssnar på något annat eller att man kör bar överkropp istället för väst. Heter ni verkligen Gaik, förresten? I Göteborg? Gais eller AIK, liksom. Kunde ni inte bara ta Kullen? Den hade fungerat bättre, känner jag.
Förresten: glöm inteatt du kan mms:a in Dagens Bild numera! Se nedan.
* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-04-27 kl 20:10
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons