Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag sköt sönder barnens mål, förlåt

Ekwalls blogg

Normalt brukar jag vara iväg på allsvenskan under måndagskvällar, men idag fick jag förhinder, kunde inte resa iväg och istället kunde jag se Fotbollskväll för första gången i år (det rullar annars ut i etern, samtidigt som jag redigerar eller är på väg hem från någon arena).

Matte Nyström med kloka Viasatsa-killar som Glenn Strömberg och Ola Andersson.

Det var såklart inte så lätt att göra den halvtimmen så sexig när kvällens enda matcher slutade 0-0, “som tur är” med ett bortdömd mål så att det fanns något att syna rejält.

Men Nyström gjorde vad han kunde.

Senast jag minns Fotbollskväll hade han de där silverdojjorna.

Nu körde han – lila kavaj!

Oslagbart.

***

Selakovic sa till Myto-Max G. att det enda domaren ska göra är att kolla om bollen är inne i den där situationen och det kan man kanske hålla med om.

Säger vi detsamma till Jakob Johansson och de andra straffsumparna i Blåvitt; att de enda de ska göra är att dra in straffen i mål?

Annons

Vilken av missarna är största fiaskot?

***

Jag är inte säker på att Ullevimattan hade varit bra om så allsvenskan hade börjat i juli.

***

Så här; vi kan uppenbarligen köra in på varenda allsvensk (förutom de nya i Malmö och Göteborg som har byggt in egna apparater) arena med en enorm jävla TV-apparat…den kommer med en sjukt fet lastbil.

Vi kan på varenda arena tycka att det är OK med minst fem-sex TV-kameror för att bjuda på en service för tittare.

Men fortfarande går det inte att komma fram till att det ska placeras en liten målkamera i målställningen…samma lilla målkamera som finns i varenda käppakrigsmålbur…för att under några sekunder säkerhetsställa om en boll är inne eller inte (bara det, inga andra bedömningar).

Det sägs istället att det är bättre och enklare att forsla dit två stycken domare till som ska stå bakom målet och kanske se vad som händer.

Annons

Det är stenåldern.

***

Erik Edmans lätt rödtonade mustasch känns det som om jag har sett någon gång i min ungdom.

I nån tveksam film. Med mycket tyskt.

***

Jag förstår ju om Bagge/Wahlgren lackar på Fyran för att de blir föreslagna en idé om att bli bjudna på en massa cash när deras hus ska byggas framför TV-kameror och så blir de samtidigt hånade av samma kanal inför miljonpublik för att de fått ett förslag av just den kanalen – som de tydligen inte tagit något beslut om än.

Det är inte familjen Bagges fel att TV4 vill erbjuda paret en massa pengar eller ett hus.

Fair enough.

Men efter all den uppståndelsen, det snacket, de rubrikerna, dom ryktena, de “anklagelserna” om påstådd girighet som sprängde de flesta gränser…säger man då inte direkt…“tackar som frågar, men nej tack, det skulle kännas lite konstigt, snacket hade nog gått då, vi avstår, bygg huset åt Ernst istället eller nån”…?

Annons

Eller var går gränsen?

***

Ska nu Barcelona ha Den Lille Tsaren också?

***

Jag har fortfarande svårt att förstå hur ett gäng utespelare som gjort sex mål på tio matcher (varav tre i en match) har mage att svina ned sin egen målvakt så som varit fallet i AIK.

Björn Wesström tycker också att Maanoja gjort bort sig, men är väl en av männen bakom “köpen” av Eguren och den där underliga brassen Clecio från en amatörliga.

Självrannsakan någon?

***

Jag var förresten del av en stor familj i samband med Humorgalan, spelade lite fotboll med Teliamannen i en trädgård och har nu fått ågren för att jag sköt sönder barnens mål med en rätt bra bredsidesträff.

Förlåt, det var inte meningen.

Se här:

Publicerad 2010-05-03 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto