Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dagens Bild - inget hindrar ett fans som vill storma…

Ekwalls blogg

Hej!

Nu är det här en film men inte mindre skön för det. Chesterfield hade inför sista omgången i League Two en minimal chans att nå kvalspel men för att klara av det krävdes seger mot redan uppflyttningsklara Bournemouth samt att tre resultat gick deras väg. Med bara 45 sekunder kvar av matchen stod det 1-1 när Derek Niven i Chesterfield fick bollen och bombade in det sista målet någonsin på Recreation Ground. Självfallet följdes målet av en planinvasion och en av dem som tog sig in på planen var en rullstolsburen yngling som hann knappa tjugo meter in på planen innan en hjälpare upptäckte det och körde honom av planen. Taskigt att avbryta firandet sådär men rullstolskillen förtjänar cred för sin insats. Tyvärr gick bara två av resultaten Chesterfields väg men det hindrade inte fansen, inklusive killen i rullstol, att göra en planinvasion igen när slutsignalen gick.

Annons

Håll till godo;
Per Bengtsson

SVAR: Ha, ha, ha, ha…jag har skrattat väldigt gott. Rullstolskillen har verkligen gett sig på fan att han ska in på planen. Trist att skötaren inte fattade humorn och lappade till killen.  Jag hyllar inte stormningar direkt, men den här incidenten går det inte att sluta garva åt.

Publicerad 2010-05-12 16:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto