Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild är tillbaka - hatten av!

Efter ett litet uppehåll för Nigeria och bröllop så drar vi igång populära Dagens Bild igen här på bloggen.

Jag har kört mest egna bilder unde förra veckan.

Dagens Bild bygger ju såklart på att du skickar in bilder. Du kan göra det via MMS eller mejl (se nedan hur det gör, hur enkelt som helst).

Det kan vara gamla klassiker som du har sparat eller bilder som du tog för tre sekunder sen, som du drar iväg med hjälp av mobilen.

Jag ser fram emot  emot massor av sköna sommarbilder.

***

Ha Ha läste precis på din blogg och om reaktionerna på din hatt. Var på Spanska cupfinalen i onsdags och som du säkert vet så fick samtliga Sevilla-supportrar varsin hatt vi köp av en finalbiljett. Efter cupsegern så var det självklart hatten på under hemresan och jäklar vad Svenska/Danska folket stirrade på en under ankomsten till Köpenhamn och Malmö. Humor!
Hatten av för en grym blogg!
//Stiff Sandberg

SVAR:  Jag tänker på alla som alltid burit hatt och jag har tyckt att det sett så elegant ut. På gamla svartvita bilder från fotbollsmatcher där alla lyfter eller kastar sin hatt i luften i samband vid jubel. Det har sett så snyggt och högtidligt ut.

På den tiden kanske blev utstirrad för att man inte hade hatt?

Nu mera har ju alla keps och det är uppenbarligen helt OK…själv tycker jag det ser lite för mycket bilmekaniker ut för min smak.

Jag slår hellre ett slag för hatten (inte bara Stefan Södebrberg)!

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-26 kl 10:40
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons