Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Därför vet jag att VM snart är här

10å

På plats på Claes-Klas gräsmatta med en man i konfirmationskostymen framför kameran och en mästare bakom


Jag hämtade ut vår VM-uniform idag; tyvärr inte Tiger som vid förra mästerskapet (väldigt lik Securitas blå uniform i Lugano, om ni minns)…vi har fått Bläck, MQ:s billighetsalternativ som SER ok ut men som är väldigt långt från samma högklassiga konfektion.

Oavsett vilket är kläderna ett tecken på att ett mästerskap snart är här.

Och därtillhörande fotografering.

Eftersom jag var i Nigeria så missade jag fotograferingen i förra veckan. Jag fick istället köra egen show idag på en gräsmatta på Lidingö tillhörande Claes Olssons VD (som också heter Claes, fast Klas…det är sant).

ANNONS

En fond, jätteblixt, ypperlig fotograf med assistent, Mia från 4:an (Claes-Klas fru), en Hasselblad och sen var det bara att leka modell i nån timme.

Jag var ensam idag men ska klippas in i en rätt skön lagbild med alla andra vid en avbytarbänk…står med en kopp espresso som jag tappar och är jag nöjd med något under plåtningen så är det den sprutt jag fick på det tappade kaffet, klart bildmässigt…alltid något.

I övrigt är allt som vanligt, man  får gå till Hyland och tigga kläder; jag rekvirerade ut två kavajer, ett par säckiga brallor, en väst, två par jeans, en röd tröja, fyra slipsar och en skjorta. Undrar hur sexig den skjortan är  efter några veckor i Sydafrika? Vet ju vad Zlatan hade tyckt.

 Men den ser säkert bra ut på bild.

Jag tog chansen och plåtade mig själv, samtidigt som jag plåtades själv.

Publicerad 2010-05-27 kl 23:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto