Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild: Upphittat - Matte Nyströms silverdojjor!

Hej Ekwall

Jag är gammal polare till Matte Nyström, jag har länge tänkt på att ta kort på silverpjucken och nu har det äntligen blivit av. Matte läser själv inte bloggar, inte jag heller förutom din och ibland Hasse Eskils. Men när jag berättade för honom att hans dojjor lever ett eget litet liv på din blogg så garvade han gott och gick med på att jag skickade bilder.

Det finns en liten story också om du pallar läsa; Matte fick skorna en gång när han skulle köra Lilla sportspegeln för att han skulle se lite ”ungdomligare” ut (bussigt) och sen hade han bara skorna en gång till i fotbollskväll. Dom är dessutom ett nummer för stora.

Han hälsar och tackar för senast.

Mvh.   Janne Falk

SVAR:  Janne, du har lugnat en nation. Jag trodde ett tag att skorna var försvunna. Men först skickar du den här bilden för någon vecka sen och därefter såg jag dojjorna på Sveriges landskamp mot Bosnien. Sveriges Televisions enda representant på plats. Nu har jag hört ryktesvägen att skorna (äntligen) ska få en egen TV-show. Ett ungdomsprogram. Hälsa tillbaka till Matte att ingenting är ett nummer för stort för honom…

* DAGENS BILD

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone:  Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-05-31 kl 19:30
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons