Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tillochmed i Wimbledon existerar nutiden

Ekwalls blogg

Jag sat här (vid bjälkar som duvorna brukar sitta på, med kommentatorsbord framför som skymde så att jag förvisso stod upp och tocuhade taket med skallen):

Men jag såg!

Tydligt också.

Det domarna ser, det ser dom inte och jag har inga problem med det…men att ingen av domarna såg att bollen var ganska LÅNGT innanför linjen, jag förstår inte det.

Linjemannen måste ha varit felplacerad, huvuddomaren skymd, den andra linjemannen haft ögonen på en tänkbar ofssidebedömning och fjärdedomaren mätte någon centimeter som Jogi Löw gått över linjen från “tekniska zonen”?

Att Fifa är så emot teknisk bevisning handlar förstås bara om att de lever kvar någonstans på 1700-talet och att det är viktigare att blidka sponsorerna att tillverka en bolljävel som ALLA spelare avskyr eller att få varenda sydafrikansk TV- och radiostation att säga “Fifa World Cup”.

Annons

Viktigast av allt är herrarna (för det är flest herrar) har tillräckligt med poliseskorter om tar dom från snittätande på lyxhotell till snittätande i lounge på arena.

Så här; i det svårt konservativa Wimbledon måste spelarna fortfarande ha vita kläder men de kan åtminstone ha en kamera (Hawkeye) som kollar om avgörande bollar är ute eller inne.

Det skulle ta femton sekunder att konstatera att Lampards var över linjen.

Hur svårt skulle det vara?

Ingen är ute efter kameror som bedömer ALLT, det räcker att använda målkameror som konstaterar om bollen är inne eller inte som ju är ganska väsentligt i sammanhanget.

Som det är nu så är det ju som om Blatter och Co fortfarande sitter med svartvita TV-apparater hemma.

För att de tycker det känns bäst så.

Publicerad 2010-06-27 20:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto