POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Dagens Bild - bandyfotbollstennis när den är som bäst

Jag och min bästa vän Erik (på högerplanhalva på bilden) var iväg till Thailand några veckor i april. Erik är bandyspelare i Sandviken. På samma plan ner till Thailand satt hela Hammarbys bandylag som skulle ner och fira sitt SM-guld. Väl nere i Thailand mötte vi upp med Hammarbyspelarna en vecka tillsammans på en Ö. Du vet själv hur idrottsmän är. Man kan inte vara ifrån bollen och tävlingen en enda sekund. När vi fick tag på en boll där nere, så vara det bara ett nät kvar innan vi hade den perfekta fotbollstennisplanen. Det bästa vi hitta just då var en stege och det blev en helt perfekt fotbollstennis plan! Det spelades matcher hela dagen på denna plan, tills fötterna var fyllda av blåsor och sår. Ingen ville förlora! Som det ska vara. Vi hitta till och med våran egen läkare där nere som fick plåstra om oss så vi skulle kunna fortsätta spela. Matchen på bilden mellan Hammarbys Jesper Eriksson med damsällskap till vänster mot Sandvikens Erik Säfström med damsällskap till höger var nog dagens bästa. Om det var spelet eller min position i baren som publik som avgjorde det är svårt att säga.
/ Erik, Örebro

SVAR: Bandyspelare har alltid haft bra bollsinne, det måste jag ge dom. Minns det från det (enda) bandy-VM som jag bevakat. Jag och Getingchefen Per-Anders Broberg gjorde lumpen ihop på Värnpliktsnytt i mitten på 80-talet och drog till VM i Oslo. Broberg är från Lidköping och hade bandykänningar, vi bodde på ett lumparhotell mitt på Karl-Johann för 32 spänn natten…åkte runt och såg matcher i Drammen och sånt, frös som fan. Det såg varmare ut där ni var.

* DAGENS BILD/KLIPP

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Du kan mejla dina bilder till  ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Du kan också MMS:a din bild direkt från mobilen:

Numret: 72 400

iPhone: Skriv Ekwall mellanslag och sen meddelandet. T ex “Ekwall Här kommer en bild från när jag…”

“Vanlig”  mobil: I ämnesraden skriver man Ekwall och meddelandet skriver man i textfältet.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får publiceras.

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-08-10 kl 12:30
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto