Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alex Miller i Ekwall vs Lundh idag!

Ekwalls blogg

Här är gästen!

AIK:s kontroversiella tränare, Alex Miller, gästar Ekwall vs Lundh idag.

Och dagens program börjar klockan 15:20 i TV4Sport, notera gärna det. Det innebär tre olika tablåtider för de tre senaste programmen, vilket vi beklagar…men det ligger helt utanför vår kontroll, vi har ingenting att säga till om.

Miller kom i taxi han fixat själv och hans fru hade prytt honom i grå svid med lite vidare brallor och en rosa slips, klassiskt brittiskt managerstuk.

Han talade förstås om vad som hände i fallet Mutumba/Djordjic och hävdar fortfarande att spelarna är lögnare.

Miller förklarade också hur han trodde regerande svenska mästarna skulle klara sig kvar, att en del spelare inte är tillräckligt proffsiga och sa också rent t varför Dulee Johnson spelat så lite…

Annons

Ledtråden till Gissa Gästen var riktigt klurig den här gången, även om några klarade den (Arvid Larsson var först ut med rätt svar och korrekta ledtrådar, mejla din adress!).

Helnykterist som har något gemensamt med Robert Prytz och Magnus Hedman, fanns med när Tommy Svenssons landslag besegrades i en kvalmatch med 1-0 1996?

Så löd ledtråden.

Miller är toknykterist och har aldrig smakat, han har spelat ihop med Robert Prytz i Glasgow Rangers och han har tränat Magnus Hedman i Coventry. Miller var assisterande tränare till Craig Brown när Skottland (turligt) besegrade Sverige i Glasgow 1996 med 1-0.

Många var inne på Anders Limpar, som också varit måttlig med alkoholen genom åren…men han var inte med -96. Andra trodde Jonas Thern som jag dock sett dricka champagne efter “Matchen” på Stadion. Någon trodde Jocke Björklund, men jag har svårt att tro att någon som bor i Spanien spottar i Riojaglasen.

Annons

TV4Sport kl 15:20 idag!

Publicerad 2010-09-11 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto