Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ikväll flyter det på


Kåmark, som bott väldigt länge i Götet, älskar förstås den rubriken. Fotbollskanalen Europa sänder extraprogram ikväll kl 23:35 i Fyran och den här gången är det sannerligen FotbollsKANALEN… Vi pratar Holland-Sverige såklart och du får senaste nytt från bägge läger. Samt bilder på Anna Brolin som blir nedsparkad och flyger som du aldrig sett någon flyga (får ej missas). För övrigt är och har det varit en mastodontdag i nya mediavärldens tecken: Nyhetsmorgon, svenskträning, presskonferens, livevideoblogg, twitter, vanligt bloggande, redigering, reportage till Nyheterna, till Sporten, live i Sporten och Fotbollskanalen Europa…men va fan, några timmars sömn på det så är vi är redo för Nyhetsmorgon imorgon bitti och sen kör vi vidare i fabriken.

Publicerad 2010-10-11 kl 21:11
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons