Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Landat i vattnet


Jag ska ju inte vara sådan, men det är inte så svårt att veta var man landat när du tittar ut genom det här flygfönstret. Från höstsol i Apple Bay rakt in en grå massa av ösregn på Landvetter. Surprise, surprise.  På väg mot Borås nu, en stad som fött en ny Anders Svensson och just det kan nog vara ett gott hopp för skade- och avstängtdrabbat Helsingborg i jakten på en guldmedalj. Med tre omgångar kvar och med  Malmös försprång (tre pinnar samt mycket bättre målskillnad)  så har nog inte HIF råd att ta stryk mot det lag som ännu inte torskat hemma. Oavsett vilket: det blir en blöt kväll.

Publicerad 2010-10-18 kl 18:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons