Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Filmtips, en dag som denna

Ekwalls blogg

Under denna dag, då du helst håller dig inomhus, låt mig komma med ett par “videotips” att avnjuta med laptopen iknät framför en brasa:

1) Den genomsympatiske Mohammed Bangura som gäst i senaste Ekwall vs Lundh. Det allsvenska stjärnskottet berättar om hur Gais försökte köpa honom för en knäoperation, om vad han kände när han för första gången landade i Värnamo, hur mycket han fått i lönekuvertet, med mera, med mera. Allting avslutas med att han bjussar mig och Långe Lundh på en danslektion i afrikansk segerdans.

2) Bangura berättar avslappnat i vårt extramaterial om sin ofattbara uppväxt i inbördeskrigets Sierra Leone. Om hur han som barn fick ge sig ut och gömma sig under broar samtidigt som bomberna small runt omkring honom. Han berättar också om det mest underliga som han upptäckt med svensken.

Annons

3) Robbie Savages omtalade föreställning…se hopklippt version av Savages sång, vårt samtal med honom i studion och hela FK Europa:s lilla sittdans på slutet.

Publicerad 2010-11-09 13:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto