Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Filmtips, en dag som denna

Under denna dag, då du helst håller dig inomhus, låt mig komma med ett par “videotips” att avnjuta med laptopen iknät framför en brasa:

1) Den genomsympatiske Mohammed Bangura som gäst i senaste Ekwall vs Lundh. Det allsvenska stjärnskottet berättar om hur Gais försökte köpa honom för en knäoperation, om vad han kände när han för första gången landade i Värnamo, hur mycket han fått i lönekuvertet, med mera, med mera. Allting avslutas med att han bjussar mig och Långe Lundh på en danslektion i afrikansk segerdans.

2) Bangura berättar avslappnat i vårt extramaterial om sin ofattbara uppväxt i inbördeskrigets Sierra Leone. Om hur han som barn fick ge sig ut och gömma sig under broar samtidigt som bomberna small runt omkring honom. Han berättar också om det mest underliga som han upptäckt med svensken.

3) Robbie Savages omtalade föreställning…se hopklippt version av Savages sång, vårt samtal med honom i studion och hela FK Europa:s lilla sittdans på slutet.

Publicerad 2010-11-09 kl 13:50
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons