Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En glädjens dag

Ekwalls blogg

Ännu en toklång men alldeles fantastiskt rolig VM-dag är över och det känns lite som det kändes på den gamla goda tiden.

Då, när vi alltid gick till final…storcheferna från Fyran reste ned och bjöd på flådiga middagar (under en klassisk sådan Janne Scherman/Torbjörn Larsson-sittning i Paris tog jag in svåra ostron till förrätt och – dessert)…och då, när vi aldrig fick uppleva att landslaget åkte hem innan vi hade gjort det.

Nu är vi där igen och därför kunde jag och Huligan-Mange passa på att knyta nävarna i någon sorts glädjegest; för svensk del lever handbolls-VM hela vägen fram över finaldagen (minst match om 3:e pris).

Annons

Glad är jag också över överväldigande positiv respons på min Getingen-krönika om näthat, det känns bra att den frågan engagerar så många.

När kommer responsen från diverse chefredaktörer? Hur länge ska de skylla ifrån sig och ställa sig bakom publicering av vilken skit som helst?

Och glad är jag över att många hittat våra crazy VM-sändningar på nätet (i nyhetskanalen.se, när vi sänder reklam i TV4) under ledning av Tomas “Skavlan” Axnér…det är rätt mycket humor där från och till, dessutom tid över för väldigt mycket mer initierat handbollsnörderi.

Men som Redaktör Pol Pot sa…”snart är nätsändningarna så populära att det kommer ligga reklam i dom…”

Och gladast är jag förstås över att detta sköna gäng idrottspersonligheter (och helt vanliga trevliga människor) får den framgång som jag känner att de är värda.

Annons

Mot Jönköping tidigt.

Jag och Huligan-Mange gör en fotbolls-VM och skickas ut på vägarna.

Vi får fortsätta skratta en annan dag.

Publicerad 2011-01-24 00:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto