Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ikväll gör jag parodi på mig själv

Jag gjorde min TV-debut som 12-åring.

Som son till Emy Storm öch John Harrysson i en kriminalserie som hette “Rädsla”, skriven av Max Lundgren och regisserad av Jan Hemmel.

Jag hittade en gubbe med en sekatör i nacken och massa andra obehagligheter, minns också att jag slog sönder en glasruta i en scen och skar upp handen eftersom jag inte fick slänga in stenbumlingen då det fanns ett marmorgolv i den fina Limhamnsvillan.

(En dag måste jag be någon snäll på SvT att leta upp det klippet och dra över det på dvd eller nåt).

Jag hade träskor och Wrangler-jeans, men minns framförallt att min karaktärs namn var “Harry” och att jag fick heta det under ganska lång period i början av min tid i högstadiet.

Nu är jag tillbaka på skådespelarscenen…eller skådespelare och skådespelare, jag ska försöka spela mig själv och det är ju inte så förbannat svårt…i Stockholm-Båstad med Peter Magnusson i huvudrollen.

En serie i tre som drar igång ikväll och jag bjuder på ett smakprov här.

Hur det gick med den där skådespelarkarriären i unga år? Jo, alla var nöjda men när jag fick mitt nästa TV-erbjudande för en liten större roll i en julkalender strax därpå så nobbade jag eftersom jag hellre ville spela en fotbollsturnering och tänkte att jag skulle bli fotbollsproffs.

Det gick ju som det gick med det.

Publicerad 2011-03-27 kl 18:01
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons