Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ikväll gör jag parodi på mig själv

Ekwalls blogg

Jag gjorde min TV-debut som 12-åring.

Som son till Emy Storm öch John Harrysson i en kriminalserie som hette “Rädsla”, skriven av Max Lundgren och regisserad av Jan Hemmel.

Jag hittade en gubbe med en sekatör i nacken och massa andra obehagligheter, minns också att jag slog sönder en glasruta i en scen och skar upp handen eftersom jag inte fick slänga in stenbumlingen då det fanns ett marmorgolv i den fina Limhamnsvillan.

(En dag måste jag be någon snäll på SvT att leta upp det klippet och dra över det på dvd eller nåt).

Jag hade träskor och Wrangler-jeans, men minns framförallt att min karaktärs namn var “Harry” och att jag fick heta det under ganska lång period i början av min tid i högstadiet.

Annons

Nu är jag tillbaka på skådespelarscenen…eller skådespelare och skådespelare, jag ska försöka spela mig själv och det är ju inte så förbannat svårt…i Stockholm-Båstad med Peter Magnusson i huvudrollen.

En serie i tre som drar igång ikväll och jag bjuder på ett smakprov här.

Hur det gick med den där skådespelarkarriären i unga år? Jo, alla var nöjda men när jag fick mitt nästa TV-erbjudande för en liten större roll i en julkalender strax därpå så nobbade jag eftersom jag hellre ville spela en fotbollsturnering och tänkte att jag skulle bli fotbollsproffs.

Det gick ju som det gick med det.

Publicerad 2011-03-27 18:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto