Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Stort TACK alla!

Ekwalls blogg

Förkylningen har ett visst grepp fortfarande, men jag kan möjligen vara på väg ur.

Du vet aldrig med “man-colds”, det är lömska saker och det handlar inte om att jag är förkyld; jag är sjuk…vilket jag med med sämre framgång försökt förklara för kvinnor i min omgivning.

Jag kämpar vidare i ett kaos av hostmediciner, febernedsättande, olika dryckesblandningar med ingefära, peppar och örter jag aldrig hört talas om samt recept från medicinmän världen över.

Det känns inte som om någonting hjälper.

Det är synd om mig.

(Host, host, host)

***

Allsvensk odyssé på redaktionen idag, härliga tider som är tillbaka igen.

Några tankar:

* IFK Norrköping startade med sju nya spelare jämfört med i fjol och den där segern över Gais var nog viktigare än många vill ana, jag tror  Janne Anderssons lag behöver all tänkbart självförtroende.

ANNONS

* Gais höll inte måttet och måste nog få fart på både Wanderson och Razak snarast möjligt…oroväckande att Axén talar om Wandersons sviktande form, det kan ta ett tag att få fart på en brasse som varit i arabvälden, minns Wilton Figueiredo.

* Tänk att Mjällby stratde med både Osiako och El Kabir på bänken, då känner du att du har ett bra lag.

* Erik Sundin, alltid lika underskattad.

* May Mahlangu kan redan nu hämta hem utmärkelsen Årets Filmning.

* Det såg inte snyggt ut när Gerndt och Jimmy Durmaz gick ut för byte och tjurade ned sig. Vinnarskallar, jovisst. men de tillhör, trots allt, ett lag.

* Jag kan inte påstå att jag på något vis blev imponerad av Syrianska och mötet med bottentippade Gefle i Södertälje kunde lätt ha slutat med bortaseger – men Peter Ijeh kommer fortsätta göra sina mål i allsvenskan, vilken man!

ANNONS

* …och hur många är nu de där Syrianska-fansen, egentligen? Säkert en hel del över landet, men på matcherna går de inte. För att vara “så många” så känns inte dryga 4.000 åskådare så maffigt när laget spelade sin första match i allsvenskan på hemmaplan.

* Jakob Orlov, igen.

* Såg ni Johan Dahlins utspark som till slut gav Daniel Larsson 2-0 i “Trelleborg”?

* Förvisso efter klantigt ingripande av TFF:s olycklige reservmålis, Fritz Persson, men ändå: det är den typen anfallsvapen jag vill se oftare av svenska målvakter.

* Malmö FF visade klassen, men Trelleborg har en trupp som inte riktigt fixar för mycket skadeproblem. Trelleborgarna saknade Viktor Noring mycket, men även Marcus Pode som varit stark på försäsongen.

* Klart vi kan tycka att MFF hade fördel av hemmaplan, men det är ju lite vardagsmat i 08-fotbollen där exempelvis Djurgården måste möta AIK på Råsunda.

ANNONS

* Ungefär så hinner jag sammanfatta allsvenskan nu, du ser mycket mer i Fotbollsmåndag som drar igång kl 19:00 med skön SUPER-LIVE här på fotbollskanalen.se.

Mer om det läser du bland annat här.

***

Jag tycker det är töntigt med varning för att någon drar av sig en tröja vid firande, men nu är det ju som det är.

Alla vet att det är gult.

Så vad är då grejen med att slita av sig tröjan?

När var det en segergest som kändes gammal? 1997?

Jag förstår KANSKE om man någon gång vill visa upp sin vältränade överkropp, men om du har ett linne under…då blir väl effekten tvärtom på stadens nattklubbar?

Jag tycker bara det är korkat och tycker det är underligt att spelare på högsta nivå fortfarande tycker att det är “häftigt”.

***

Det är humor med tittare som ringer till TV4:s tablå och är förbannade för att vi inte sänder sjunde semifinalen mellan Skellefteå-Luleå – när det står i TV-tablån att matchen ska gå vid just “den här tidpunkten”.

ANNONS

Det kan inte vara lätt att vara receptionist alla gånger.

***

Slutligen:

Den här blygsamma lilla bloggen blev 2:a i Guldsköldens tävling om Sveriges bästa sportblogg!

Detta i mördande konkurrens, det finns en del sportbloggar, inte minst mot bloggar hos jätten aftonbladet.se.

Bank/Niva vann överlägset (men de är ju två stycken…), men jag blev ganska klar tvåa.

Jag är oerhört glad för detta och mer än tacksam för alla som röstat och som fortsätter att följa en blogg nära dig.

Tack!

Publicerad 2011-04-03 22:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto