POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

En grävATTACK!


Breaking News: Det ni ser på bilden sker utanför min egen dörr! Hålgrävarkillarna attackerar och gräver ett ett hål rakt ned i marken. Jag ser det som en ATTACK efter min hålrapporter från Apple Bay; en schweizerost har färre hål idag.  Nu var det nog  ett år sen exakt den här ytan var uppgrävd senast, så  grävabstinens uppstod, vad vet jag? Hål ska det bli i alla fall och jag tror att det är en lömsk fälla, de vill att jag ska trilla i – men hur hålfyllningskillarna ska hinna dit innan jag är uppe igen, det är en gåta.

Publicerad 2011-04-11 kl 12:34
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå