POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vem bor i Skövde en onsdagkväll?


Så här roligt kan du också ha det. Mitt tåg som skulle ta mig till Göteborg ikväll har, tillsammans med andra tåg, stått tokstilla på Skövde Centralstation i över en timme nu. Blixten sägs ha slagit ned. Så här står  jag i Skövde. På en tågstation. Och det ösregnar. Tänkte ta in på hotell för att ta mig till Borås, dit jag ska, imorgon bitti. Men alla hotell i Skövde är fullbokade. Hur kan de vara det? Vem åker till Skövde och belamrar hotellen en onsdagkväll? Vad är det som lockar? Bröderna Larsson? För övrigt vet jag inte vad Adelsohn tycker om hela den här tågsoppan, men jag utgår från att det är Pa Dembos fel.

Publicerad 2011-05-11 kl 19:59
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå