Sveriges stiliga lag…

…och de unga, starka motståndarna i Skåne-laget

Den traditionstyngda och prestigefulla fotbollskampen mellan Skåne och Sverige/badjävlarna innebar…som vanligt…stor dramatik.

Men för femte året i rad lyckades vi i “Sverige” lämna planen utan förlust.

Seger med 3-2 efter ledning med 3-0 som åts upp av vilt kämpande Skåne i slutskedet.

Lagledare Pelle Kotschack…en av de som varit med i den här matchen sen 60-talet…hade lyckats fint med rekryteringen.

Ny stark målvakt…Snygg-Henke som brukar stå skadad…som jag glömt namnet på, en hård mittback vid namn Love, Micke Martinsson och till slut även TV-lagets Katten Jonsson.

Katten kom en minut före kick off, svårt bakis i moderiktiga ljusblå shorts, kortstrumpor och ett par seglarskor.

Efter en tung natt i Båstads nöjesliv tvingades han panikbajsa under stora delar av första halvlek, men han var tillbaka med lätt steg i andra halvlek och var en av männen bakom den heroiska segern.

Kristofer Löfqvist, Anders Hammargren och Micke Martinsson gjorde våra mål.