Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BILD-EXTRA: Har Zlatan sin nya CD i öronen ikväll?

Ekwalls blogg

Både Buda och Pest bjuder på strålande sommarväder. Det har varit runt 40-gradersstrecket under en period och ungrarna har lidit i hettan. Nu är vi nere och pendlar runt 26-27 på dagarna och kan få en matchtemperatur runt 22. Blir kanon.

Av ett gäng glada gul och blå fick jag en Camp Sweden-broschyr som impnerade med bra Budapest-facts och en väldigt roligt intervju med ungerske mittfältaren Atos Elek, som hoppades kunna få städpersonalen på Hilton att låsa in Zlatan lagom till matchen. Bästa och roligaste förhandsreportaget med ungersk touch som jag läst inför matchen.

Laget kom i buss, de svenska förbundspotentaterna hämtades däremot i svart presidentkärra lite klassiskt öst-stylish. Santoft och Co passade fint in i den bilden med sina stålgrå kostymer, passform potatissäck och fladdriga brallor. Very Ungern.

Annons

När Zlatan kom till hotellet fick polis-Hammarbäck, Allbäck, Chippen i bakåtvänd keps och Richt bilda ring runt för att undslippa närgångna autografjägare. Övriga spelare fick ta hand om sig själva.

På podiet inför stort uppbåd journalister, en hel del ungerska som ställde få frågor varav en var en…

…en tomte som hävdade att han var musikjournalist och undrade vad han tyckte om svenska hejaklackslåtar…han visade upp en del skivor som han hade…och påpekade att Eriksson (han menade då Svennis) varit med på en, utan att veta att “Eriksson” i det fallet är “Orup” i GES. Han undrade vad Zlatan tyckte om dessa skivor och överräckte sen den här CD:n eftersom Ferenc Puskas, den ungerske nationalhjälten, var med och sjöng på et av spåren. Zlatan tog snällt emot. Jag har svårt att se att han tryckte in din på sin spellista, men Radiospoen fick ett ex och kanske kör låten ikväll?

Annons

 

 

Publicerad 2011-09-01 16:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto