Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Godnatt, var ordet


Kul med svenskt lag ute i Europa? Jovars, det beror på hur man ser det. När vi ser svenska mästarna bli förnedrade av AZ Alkmaar så är det kanske inte så himla lustigt. Vi hade kanske inte trott att Malmö skulle vinna i Holland – men att det skulle se ut så här? Vi tappade sugen i studio under en period. Men, men. Malmö blev utspelat i Zagreb och höll på att vända det hemma. Så det är möjligt att vi ser det ljusare om två veckor. Svensk fotboll är ute i Europa igen och det fick vi känna på direkt, om vi säger så. Och hade Malmö tagit sig vidare till Champions League så hade de mött – Real Madrid…

Publicerad 2011-09-15 kl 22:30
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons