Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Riski business


Det där med nya fotbollsvärlden, där du ena dagen kan vara här och nästa där. En god vän till mig…inga namn men han jobbar åt Viasatkoncernen, sänder gärna LIVE och bär skägg…beställde lite fotbollströjor på nätet, som du ju gärna gör ibland. Han frågade snällt om en son kunde tänka sig en tröja och det kunde han. En Cesena-tröja. Fadern beställde och valde en med nr 20 på ryggen och namnet Riski. Båge euro på kreditkort och några dagar senare anlände tröjan: Cesenas med nr 20, Riski. Det är inte ens Riku Riski, han i Örebro. Det är Roope Riski. Utlånad från Cesena till TPS efter en tid i Serie A-klubben som gett honom ett inhopp i 69:e minuten. Lär få svårt att ta sig tillbaka till Italien och jag tror att tröjan är svårsåld. Att sen ens finns till försäljning är på gränsen till bedrägeri.Men nu sitter den ibland på en kille i Bromma och han kan ju alltid känna att han är ensam om den.

Publicerad 2011-11-18 kl 22:10
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons