Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Headlines blir podd: "Den perfekta starten på dagen"

Headlines Blogg

Här är det nya givna inslaget i din morgonrutin.
Fotbollskanalen Headlines blir podd - med ett nytt avsnitt varje vardagsmorgon.
- Den perfekta starten på dagen för alla som vill ha koll på det viktigaste från den internationella fotbollen, säger Tobias Rosvall, chefredaktör för Fotbollskanalen.

Lyssna på hela tisdagens avsnitt i spelaren ovan.

I snart fem år har Fotbollskanalen Headlines gått igenom de hetaste nyheterna och största snackisarna i tidningarna runt om i fotbollsvärlden. Frederic Pavlidis genomgång blev direkt en succé och är ett av de mest uppskattade inslagen på Fotbollskanalen.

Nu tar Headlines nästa steg och blir även en daglig nyhetspodd. Varje vardagsmorgon strax före 08.00 kan du i din podcast-app lyssna på när Frederic går igenom de största och mest uppseendeväckande nyheterna på drygt fem minuter.

- Det känns helt rätt att utöka Headlines med en kort nyhetspodd. Trenden inom ljud och podcast är ju tydlig i hur den här formen av kortare regelbundet innehåll uppskattas och här har vi något som jag är övertygad om att våra användare kommer att uppskatta. Perfekt i bilen eller i lurarna på väg till jobbet eller skolan, säger Fotbollskanalens chefredaktör Tobias Rosvall

Annons

De dagliga blogginläggen kommer att finnas kvar precis som tidigare för den som vill fördjupa sig ytterligare.

Lyssna på hela torsdagens avsnitt i spelaren ovan.

Publicerad 2020-01-17 kl 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto