POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: United var på plats för att se Kulusevski igen - förbereder ett bud

Dejan Kulusevski har i år gjort stor succé i Serie A. Svensktalangen stod senast i lördags för ett mål och en assist i Parmas 2-1-seger mot Napoli och är därmed nu noterad för fyra mål och sex assist på 16 framträdanden den här säsongen i den italienska högstaligan.

Kulusevski har därmed, i svallvågorna av framgångarna, kopplats ihop med flera europeiska storklubbar. Inter har bland annat rapporterats vilja göra en snabb affär för att snuva andra storklubbar på talangen, medan även Manchester United har uppgetts ha träffat svenskens agent i syfte att förbereda ett bud.  Däremot har Parmas tränare Alessandro Lucarelli också varit tydlig med att 19-åringen ska stanna i klubben fram till låneavtalets slut med Atalanta nästa sommar. 

Nu uppger italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att scouter från Manchester United åter var på plats i Italien för att följa Kulusevski och att de såg Parmas möte med Napoli. Enligt tidningen förbereder klubben nu ett bud på 30 miljoner euro, drygt 313 miljoner kronor, även om Inter fortsatt ska vara favorit att värva svensken. Inter försöker, enligt uppgifterna, fortsatt få igenom en värvning i januari, samtidigt som Juventus är inställt på att gå för svensken nästa sommar.

Publicerad 2019-12-15 kl 11:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå