Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United var på plats för att se Kulusevski igen - förbereder ett bud

Sillybloggen 2019-12-15 11:03

Dejan Kulusevski har i år gjort stor succé i Serie A. Svensktalangen stod senast i lördags för ett mål och en assist i Parmas 2-1-seger mot Napoli och är därmed nu noterad för fyra mål och sex assist på 16 framträdanden den här säsongen i den italienska högstaligan.

Kulusevski har därmed, i svallvågorna av framgångarna, kopplats ihop med flera europeiska storklubbar. Inter har bland annat rapporterats vilja göra en snabb affär för att snuva andra storklubbar på talangen, medan även Manchester United har uppgetts ha träffat svenskens agent i syfte att förbereda ett bud.  Däremot har Parmas tränare Alessandro Lucarelli också varit tydlig med att 19-åringen ska stanna i klubben fram till låneavtalets slut med Atalanta nästa sommar. 

Nu uppger italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att scouter från Manchester United åter var på plats i Italien för att följa Kulusevski och att de såg Parmas möte med Napoli. Enligt tidningen förbereder klubben nu ett bud på 30 miljoner euro, drygt 313 miljoner kronor, även om Inter fortsatt ska vara favorit att värva svensken. Inter försöker, enligt uppgifterna, fortsatt få igenom en värvning i januari, samtidigt som Juventus är inställt på att gå för svensken nästa sommar.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto