Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter uppmärksammade intervjun - Bale klargör sin framtid

La Liga 2021-06-27 kl 10:05

Gareth Bale lämnade tv-intervjun när han fick en fråga om sin framtid i Wales landslag.
Nu har världsstjärnan gett svar.
- Jag kommer att spela för Wales till den dag jag slutar spela fotboll, säger Bale till S4C, enligt Sky Sports.

1:30
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Bale lämnar tv-intervjun i spelaren ovan.

Wales föll tungt med 0-4 mot Danmark under lördagskvällen och åkte därmed ur EM i åttondelsfinal. Succén från 2016, då Wales nådde hela vägen till semifinal, kunde inte upprepas.

Efter EM-uttåget fick världsstjärnan Gareth Bale frågan om han nyss spelat sin sista match i det walesiska landslaget. En märkbart irriterad Bale suckade och lämnade intervjun utan att svara på frågan.

Senare uttalade sig 31-åringen dock om sin framtid i landslaget - och han gav ett tydligt besked.

- Jag vill fortsätta spela. Folk frågar dumma frågor hela tiden, men självklart älskar jag att spela för Wales. Jag kommer att spela för Wales till den dag jag slutar spela fotboll, säger Bale till S4C, enligt Sky Sports.

ANNONS

Han fortsätter:

- Vi har precis påbörjat VM-kvalet och vi behöver föra med oss den här erfarenheten (EM-turneringen) in till det. Jag känner att vi har ett väldigt bra sätt att spela på när vi spelar bra och vi behöver hålla självförtroendet högt och fortsätta spela fotboll. Då tror jag att vi kan kvala in till nästa VM.

Wales har inlett det pågående VM-kvalet med en 1-3-förlust borta mot Belgien och en 1-0-vinst hemma mot Tjeckien. De två övriga lagen i gruppen är Belarus och Estland.

Hittills har Wales bara spelat i ett enda VM. 1958 i Sverige tog sig walesarna till kvartsfinal där de föll mot Pelés Brasilien.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto