Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Keane till attack mot Kane: "Ett stort minus"

EM 2021 (herr)

Harry Kane är ingen bra kapten för det engelska landslaget.
Detta menar den tidigare Manchester United-mittfältaren Roy Keane.
- Det är det enda jag har emot Kane - och det är ett stort minus, säger han.

3:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från mötet mellan England och Rumänien i spelaren ovan.

Under fredagen inleds EM då Turkiet och Italien ställs mot varandra i premiärmatchen. Ett par dagar senare går England in i turneringen då man möter Kroatien.

En som högst troligt finns med i engelsmännens startelva då är Harry Kane, till vardags i Tottenham. Forwarden kommer också vara kapten i mästerskapet – ett dåligt val menar Roy Keane. Den tidigare Manchester United-mittfältaren, som numera är tv-expert i England, är kritisk till Kane som ledare.

- Det är det enda jag har emot Kane - och det är ett stort minus. Jag tycker att Kane är en fantastisk spelare och jag tycker att alla klubbar borde försöka värva honom. Manchester United måste värva honom och jag bryr mig inom om det kostar 120 miljoner pund (omkring 1,4 miljarder kronor), säger Keane enligt Daily Mail.

ANNONS

Han fortsätter:

- Men jag tror inte han är en bra spelare. Jag har aldrig sett honom backa upp någon när han är i Spurs. Jag vet att folk kanske säger: "det är inte en del av hans personlighet", eller: "han kanske gör det i omklädningsrummet", men jag tror inte det och det är ett stort problem.

Keane menar att Kanes fotbollskunskaper inte borde räcka för att få bära kaptensbindeln i det engelska landslaget.

- Okej, du kan leda ett lag med ditt briljanta spel men ibland vill jag se en annan sida av Kane. Jag skulle älska att se honom ta tag i någon och jag vet att jag är på Spurs. Vissa spelare där har varit ansatta av vissa tränare och jag har aldrig sett att Kane står upp för dem, säger han.

England spelar i grupp D i EM där Kroatien, Tjeckien och Skottland står för motståndet.

Publicerad 2021-06-10 kl 18:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto