Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lukaku: "Jag grät massor när jag hörde om Eriksen"

Serie A 2021-06-12 kl 23:38

Romelu Lukaku tog nyheten hårt när han fick höra att hans vän och lagkamrat Christian Eriksen kollapsat på planen i Danmarks möte med Finland.
Nu berättar han om sin reaktion.
- Jag grät massor eftersom jag var rädd, säger Lukaku enligt BeIN Sports.

3:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Lukakus 1-0-mål och firande i spelaren ovan.

Romelu Lukaku frälste sitt Belgien när han stod för två mål i EM-premiären mot Ryssland. Det som kanske stal de största rubrikerna, dock, var Lukakus målgest i samband med hans 1-0-mål i den tionde minuten.

Efter att ha placerat in 1-0 sprang Lukaku ut till en av TV-kamerorna och ropade ”Chris, jag älskar dig!”, som en hyllning till lagkamraten Christian Eriksen som kollapsat i slutet av den första halvleken i Danmarks match mot Finland. Eriksen uppges vara vaken och hans tillstånd ska nu vara stabilt medan han befinner sig på sjukhus för vidare undersökningar.

- Det var svårt att spela idag. Jag hoppas bara att han mår bra. Jag dedikerar min prestation idag till honom, säger Lukaku enligt BeIN Sports.

ANNONS

Nu berättar Lukaku om när han fick beskedet kring att hans vän och lagkamrat kollapsat.

- Jag grät massor eftersom jag var rädd. Man lever starka ögonblick tillsammans. Jag har tillbringat mer tid med honom än vad jag gjort med min familj. Mina tankar är med honom, hans flickvän, hans två barn och hans familj, säger Lukaku.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto