Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rüdiger förklarar märkliga bilderna: "Det är olyckligt"

EM 2021 (herr) 2021-06-17 kl 19:17

Antonio Rüdiger såg ut att bita Paul Pogba i EM-premiären.
Nu bryter den tyske backen tystnaden om de märkliga bilderna.
- Jag borde inte ha kommit så nära honom med min mun mot hans rygg, säger Rüdiger enligt The Guardian. 

2:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se incidenten i spelaren ovan.

Under mötet mellan Frankrike och Tyskland i tisdags i EM-premiären blev en händelse uppmärksammad i efterhand. Den tyske backen Antonio Rüdiger såg ut att "nafsa" den franske mittfältaren Paul Pogba i ryggen. Pogba gick sedan ut och var tydlig med att det inte var en stor grej och att han vill se framåt. 

- Vi är vänner. Det var ingen stor grej. Ni såg på bilderna vad som hände och nu är allt över. Det där tillhör det förgångna, sa Pogba efter matchen.

Nu går även Rüdiger ut och uttalar sig om vad det var som egentligen hände på planen. Han menar att han har pratat med Pogba om ämnet och att de är vänner. 

ANNONS

- Jag borde inte ha kommit så nära honom med min mun mot hans rygg. Det finns inga tvivel om det. Det är olyckligt. Jag och Paul pratade om det här som vänner efter slutsignalen, säger den tyske backen enligt den engelska tidningen The Guardian. 

Tyskland ställs på lördag mot Portugal i den andra gruppspelsomgången i EM. Tyskland har noll poäng efter premiäromgången och är pressat att vinna för att ta sig vidare från gruppspelet i mästerskapet. 

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto