Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: van Dijk får roll i Nederländerna under EM

EM 2021 (herr)

Virgil van Dijk missar EM på grund av skada.
Trots detta får han en roll i laget.
Enligt Mirror blir han en inofficiell ledare och kommer leda laget från nära håll.

Foto: Bildbyrån.

Liverpools stjärna Virgil van Dijk skadade sig i mitten av oktober i fjol mot Everton och har sedan dess inte spelat en enda match. För ett par veckor sedan stod det klart att han kommer spela i sommarens EM.

- Solen kommer att skina igen, så det gör det lite lättare. Jag kommer att fortsätta jobb och det är definitivt det enda jag kan lova: att jag kommer att fortsätta oavsett vad. Allt är positivt, jag är väldigt ledsen att inte kunna åka till EM, men det är rätt beslut för denna gång och förhoppningsvis också för framtiden, sa van Dijk då.

Nu skriver Mirror att han trots detta kommer befinna sig på plats med det nederländska landslaget. Enligt uppgifterna blir han en inofficiell ledare och kommer leda laget från nära håll.

ANNONS

När Nederländerna kryssade mot Ukraina under veckan fanns van Dijk på plats, och tränare Frank de Boer var glad över hans närvaro på läktaren.

- Laget älskar hans närvaro, sa de Boer enligt Mirror.

Nederländerna inleder sitt EM-äventyr med att ta sig an Ukraina, efter det ställs de mot Österrike och till sist mot Nordmakedonien. Första matchen spelar de 13 juni.

Publicerad 2021-06-05 kl 20:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto