POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
2v

Nilsson Lindelöf om turbulensen i United: "Alltid mycket skriverier"

Foto: Bildbyrån.

Manchester United är i kris och Ole Gunnar Solskjær spekuleras få sparken.
Men Victor Nilsson Lindelöf påverkas inte av turbulensen.
- Det är en av världens största klubbar, så det är alltid mycket skriverier, säger han i en intervju med TV4. 

Manchester United är i kris efter en svag inledning av säsongen i Premier League. I helgen föll den engelska storklubben, utan skadade svensken Victor Nilsson Lindelöf i laget, mot Newcastle med 1-0 och har därmed nu endast nio poäng efter åtta ligamatcher. Tränaren Ole Gunnar Solskjær spekuleras samtidigt få sparken och därmed råder just nu turbulens runt omkring klubben. 

Nilsson Lindelöf berättar däremot nu att han inte blir påverkad av det. 

- Nej, det gör jag inte. Det är en av världens största klubbar, så det är alltid mycket skriverier och sådant där och väldigt stor press. Det är en del av jobbet. Det är inget nytt. Det är ens vardag, så man är van, säger han i en intervju med TV4. 

Landslagsbacken har just nu problem med en låsning i ryggen, men hoppas förstås på att vara tillgänglig för spel i kommande EM-kvalmötena med Malta och Spanien. Han tror att det blir två tuffa matcher. 

- Det är en viktig samling för oss, en väldigt viktigt samling för att vi ska få med oss bra resultat. Återigen ska vi möta ett Malta, som på pappret är sämre än oss, och där vi ska vinna, men det kommer att bli en tuff match. Samtidigt är styrkan i vårt lag att, när vi går in i matcher som vi ska vinna på pappret, har vi en väldigt bra inställning, attityd och går ut och gör vårt jobb. Vi har fått väldigt bra resultat mot sådant motstånd och förhoppningsvis kan vi få det mot Malta också och få med oss tre poäng. Efter det får vi tänka på Spanien. Det är en världsnation och det kommer att bli en tuff match för oss, men om vi gör de rätta sakerna kan vi nog göra en bra match där också, säger han till TV4. 

Nilsson Lindelöf är också glad för att Djurgårdens mittback Marcus Danielson är en del av den här EM-kvalsamlingen. Nilsson Lindelöf spelade under en period ihop med Danielson i Västerås SK, vilket gör att de känner varandra sedan tidigare. 

- Väldigt roligt för honom att han får vara här med A-landslaget. Alla svenska fotbollsspelare drömmer om att få representera Sverige på A-landslagsnivå, så det är väldigt roligt först och främst för honom att få chansen och sedan väldigt roligt att se honom och prata med honom, säger han till TV4 och fortsätter:

- Vi hade några bra säsonger där (i Västerås SK) och det är en väldigt snäll kille. Han var väldigt ung på den tiden och hjälpte till mycket. Man såg redan där vilka kvaliteter han har som fotbollsspelare och jag tycker att han har visat det i allsvenskan i flera år och speciellt det här året har han spelat på en väldigt, väldigt bra nivå och det har slutat med att han är med i A-landslaget. Det är väldigt, väldigt roligt för honom.

Publicerad 2019-10-09 kl 14:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå