Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Först sportchefen - nu lämnar även assisterande tränaren Österlen: "Har slutat"

ettan

Under hösten plockade Österlen FF in såväl som sportchef som assisterande tränare.
Nu har båda slutat, rapporterar Skånesport.

Foto: Bildbyrån.

Tidigare i höst meddelade Österlen FF, som i år blivit uppflyttat till ettan södra, att den tidigare amerikanske supertalangen Freddy Adu ansluter till klubben. Klubbens sportchef Malik Sesay, som tillträdde på sin post tidigare i höst, uttalade sig då mer om värvningen.

- Vi har ett ganska brett fotbollsnätverk i hela världen och fick kontakt med Freddy och har pratat med honom ganska länge och ganska ofta, och känt att han är någonting som man kan satsa på. Han är tillbaka och vill återuppliva sin karriär, sa han till Fotbollskanalen då.

Men drygt en månad senare lämnade Sesay klubben.

- Vi har tagit beslut om att vi skiljs åt. Jag har ingen mer kommentar om det nu, sa ÖFF:s ordförande Tom Ekström till Fotbollskanalen då.

Annons

Tidigare i höstas, när Österlen gjorde klart med Sesay, tog klubben även in den tidigare landslagsanfallaren Jörgen Pettersson som assisterande tränare till kommande säsong. Men nu lämnar även Pettersson klubben.

- Ja, det stämmer. Han har slutat. Om man nu kan säga att han ens hann börja, säger ordförande Ekström till Skånesport.

På frågan om vad som hände svarar ÖFF-ordföranden:

- Det handlar om personliga skäl. Det var en lösning som sponsorerna försökte lösa med god vilja, men som inte fungerade i praktiken. Jag gillar Jörgen skarpt personligen, men vi får helt enkelt hitta en ny assisterande.

Publicerad 2020-12-11 kl 18:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto