Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Locker Room Talk vann Zlatans pris "Number 10"

Fotbollsgalan

Locker Room Talk prisades som årets "Number 10" på Fotbollsgalan. Shanga Aziz, Julia Frännek, Rogiero Silva och Hampus Sagrelius fick ta emot Zlatan Ibrahimovics stipendium. 
- Vi måste jobba med jämställdhet hela tiden, säger Aziz på scenen. 

Foto: Bildbyrån.

Företaget Locker Room Talk startades i september 2016 som ett UF-företag med syftet att de kommande generationerna ska ha hållbara värderingar om bland annat jämställdhet. Därefter har företaget växt och besökt över 70 klubbar i Sverige för att prata om jämställdhet och machokulturen i omklädningsrummen.

Under måndagen tog Shanga Aziz, Rogiero Silva, Julia Frännek och Hampus Sagrelius emot Zlatan Ibrahimovics stipendium på en miljon kronor för sitt arbete på Fotbollsgalan.

- Vi måste kunna bygga vidare på det vi gjort. Vi måste jobba med jämställdhet hela tiden. Det är något vi måste jobba med nu, i dag, varje match och varje träning. För det är de unga killarna som vi utbildar som är samma killlar som vi kommer att träffa på festivaler och matcher framöver. Och därför måste vi starta en ny manlighet, där killar kan vara på flera olika sätt, säger Aziz i intervjun på scenen. 

Annons

Zlatan Ibrahimovic skickade även en hälsning till Locker Room Talk. 

- Stort grattis till Locker Room Talk. Mycket bra jobbat, välförtjänt. Jag inspirerar många, men det gör ni också. Fortsätt göra det ni gör, få ut ert budskap och få dem att få sig en tankeställare. Ni gör det till rätt ålder, det är där allt börjar. Det krävs mycket mod att göra det ni gör, fortsätt kämpa och bara gör det ni gör, säger Ibrahimovic.

Publicerad 2017-11-20 kl 21:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto