Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blågult brast ut i skratt under nationalsången: "Var så falskt av mig - pinsamt"

Sverige (dam)

DUISBURG. Två landskamper.
Och två märkliga scener – mot Tyskland spelades nationalsången i fel takt.
- Vi kollade på varandra och tänkte, vad fan är det som händer, säger Johanna Rytting Kaneryd.  

3:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: C More.

Sverige har under februari spelat två landskamper. I den första besegrade man Kina med 4-1 och i den andra kryssade man mot Tyskland när man spelade 0-0.  

Då upplevde man två märkliga scener. Mot Kina i Marbella gick speakern av flera gånger där speakerrösten ropade ut om felparkerade bilar och att polisen var på väg på att bogsera bort bilarna.  

Och mot Tyskland i Duisburg brast de svenska landslagsspelarna ut i skratt under nationalsången. Anledningen? Den svenska nationalsången spelades i fel takt än vanligtvis och spelarna var före melodin.  

- Nationalsången spelades i fel takt och någon var snabbare och någon var långsammare, man visste inte riktigt vart man var i låten så man fick stå och nynna med, säger debuterande Stina Lennartsson.  

Annons

Johanna Rytting Kaneryd fick sig ett gott skratt åt händelsen.  

- Hahaha, det var så komiskt. Det tog lite tid innan vi förstod vad som var fel. Då insåg vi att den gick alldeles för sakta än den ska göra och vi var inne på andra versen innan första versen ens varit. Vi kollade på varandra och tänkte ”vad fan är det som händer”, man blev andfådd efter den nationalsången.  

Magdalena Eriksson: 

- Det var otroligt hur långsamt låten gick. Jag kunde inte hitta rätt i någonting, det var så falskt av mig så jag vet inte vad jag höll på med. Det var lite pinsamt där, jag vet inte vad de hade hittat för gammal låt, de kändes som att de spelade upp den lite långsammare än hur det brukar vara.  

Peter Gerhardsson skrattade till när han fick frågan och berättade om hur det påminde honom om att spela upp en vinylskiva.  

Annons

- Jag har vinylspelare, så jag kände igen när det här med att sätta en singel på 33 varv, det går väldigt långsamt för det har jag gjort någon gång. Jag undrade om de hade en vinylspelare och en singel där, jag tänkte på det. Det var lite svårt att sjunga med, mig passade det ganska bra.  

Publicerad 2023-02-22 kl 08:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto