Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Hamrén: Blev förvånad över de Jong-petning

AMSTERDAM. Nigel de Jong kastades ut från Hollands landslag.
Vilket förvånar Erik Hamrén.
- Ja, eftersom det skedde i klubblaget, säger förbundskaptenen.

Sverige har anlänt till Amsterdam för att börja ladda inför tisdagens EM-kval. På torsdagens presskonferens fick Erik Hamrén frågor om Hollands petning av Nigel de Jong efter hans brutala tackling av Hatem Ben Arfa.

- Jag vill inte hålla på och kommentera beslutet, men jag var förvånad och överraskad eftersom det skedde i klubblaget och inte i landslaget. Men jag vill inte kommentera beslutet, de sköter sitt och vi sköter vårt, säger han.


Vad betyder det för Holland?

- Han har varit en startman en längre tid och tillsammans med van Bommel har han bildat en defensiv balans på deras mittfält och i deras lag. Visst tappar de defensivt men det kanske innebär att de blir skickligare offensivt. Vi tror att de spelar (Rafael) Van der Vaart och då kanske de blir starkare offensivt.

Erik Hamrén säger sig inte glädjas av alla problem som drabbar Holland.

- Jag gör inte det, jag fokuserar så mycket på oss. Jag var kanske annorlunda när jag var yngre och lade energi på sådant jag inte kunde påverka. Jag noterar det och tar till mig men lägger ingen energi på det.

Hade du kunnat peta en svensk spelare för något fult i klubblaget?

- Det är hypotetiska frågor, jag brukar inte tänka på scenarier och jag hoppas slippa göra det. Jag lägger inte mycket energi på det.

Publicerad 2010-10-07 kl 20:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons