Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sebastian Larssons bil brann upp - mitt under EM

Sverige (Herr)

GÖTEBORG. Sebastian Larsson är i Göteborg med EM-truppen.
Samtidigt, på onsdagen, brann hans bil upp i Eskilstuna, uppger Eskilstuna Kuriren.
- Inga kommentarer, säger presschef Jakob Kakembo Andersson till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

På tisdagen återvände Sebastian Larsson och hans landslagskompisar till Göteborg efter att ha spelat 0-0 mot Spanien i Sevilla.

På onsdagen ställde landslaget in sin träning för att återhämta sig på bästa sätt med fokus på fredagens match.

Samtidigt, vid sjutiden på onsdagskvällen, så fick flera styrkor från räddningstjänsten rycka ut till en bostad i Eskilstuna där en elbil brann upp.

Enligt Eskilstuna Kuriren stod bilen på Sebastian Larssons tomt och den ska också tillhöra familjen Larsson, något som även Fotbollskanalen har fått tips om.

Men när vi ringer upp landslagets presschef Jakob Kakembo Andersson så är det inget som han eller Sebastian Larsson vill bekräfta.

ANNONS

- Nej, det blir ingen kommentar på det, säger Kakembo Andersson.

Enligt Eskilstuna-Kuriren ska bilen ha stått på laddning och från platsen spreds det till en början en stickande rök och allmänheten uppmanades att inte befinna sig i närheten.

En stund senare började hela bilen brinna och det steg tjock rök som syntes från långt håll. Ingen person ska ha skadats.

- Det är det som är så lurigt med elbilar eller hybridbil som i det här fallet. Det kan bli en så kallad termisk rusning i batteriet det vill säga en överhettning så att det börjar brinna. Röken är jättegiftig, säger Stefan Peterson vid räddningstjänsten, till tidningen.

Under kvällen skickades det ut ett VMA, viktigt meddelande till allmänheten - som rullades på SVT under Turkiet-Wales - där räddningstjänsten uppmanade folk att gå inomhus och stänga fönster, dörrar och ventilation på grund av den giftiga röken. Meddelandet skickades ut till Eskilstunabor som bor inom en radie av ungefär två kilometer från brandhärden.

ANNONS

Tillfartsvägarna till den aktuella adressen posterades med poliser som uppmanade folk att hålla sig undan.

Publicerad 2021-06-16 kl 22:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto