Se Sveriges 1-0-mål mot Estland i TV4 Sportens sändning ovan.

1 - Underkänd

-

-

Ludwig Augustinsson
Tillbaka efter skada och vänsterbacken gjorde det bra. Stod för ett snyggt inlägg som gav 1-0 och hade flera andra vassa inspel.

Viktor Claesson
UT 85.
 Fick chansen från start - och tog den. Gjorde 1-0 efter en fin nick. Stod sedan för en läcker klackassist till Forsbergs 2-0-mål.

Emil Forsberg
UT 72.
 Gjorde 2-0-målet på ett väldigt snyggt sätt efter bra driv, kombination och avslut. Borde ha gjort ett mål till efter inspel av Augustinsson.

Dejan Kulusevski
Skapade en hel del. Var nära att få assist när han frispelade Gyökeres i början av andra halvlek. Bra arbetsinsats.

Viktor Gyökeres
Fysisk och skapade problem för Estland. Var nära att bli målskytt, men det ville sig inte. Träffade ribban i första halvlek och var så när att få till det i andra halvlek när han blev frispelad av Kulusevski.

Emil Krafth
Tog offensiva initiativ och hade en del fina framspelningar. Delaktig i 1-0-målet. En bra insats av högerbacken.

Robin Olsen
Målvakten hade knappt ingenting att göra. Plockade ner de inlägg som Estland kom till.

Albin Ekdal
UT 72.
Sista landskampen för Ekdal som var nära att göra assist tidigt i matchen. Det efter bra löpning och inlägg till Gyökeres som träffade ribban. Vann sina dueller på mitten och spelade enkelt.

Jens Cajuste
UT 85. Väldigt ojämn i sina prestationer. Bra i förstaläget, speciellt på att bryta mönster, men fick sedan inte till det i sista momenten. Fick ett bra läge i andra halvlek men tog i för mycket och sköt utanför.