SPELARBETYG: Trio bäst när Sverige slog Estland

SOLNA. Sverige slog Estland med 1-0 i sista matchen inför EM-uttagningen.

1 - Underkänd

-

-

Marcus Berg
UT 63. Målskytt. Gjorde 1-0-målet och var nära att få en assist till Quaison, som dock missade. Stark uppspelspunkt som vann mycket i luften och fick också många frisparkar. Även bra defensivt arbete.

Robin Quaison
Pigg insats. Var delaktig och på plats där det hände saker. Var inblandad i förarbetet till 1-0-målet. Hade sedan några chanser att göra mål, men det ville sig inte riktigt.

Jens Cajuste
Lovande insats av den centrale mittfältaren. Stod för en fin tackling och ett fint genombrott i 19:e minuten, och därefter blev det bättre ju längre tiden gick. Visade upp bra teknik, tog för sig och vann boll.

Dejan Kulusevski
IN 63. Visade kvalitet direkt han kom in och vid första bollkontakten vände han bot en försvarare och tog avslut. Fortsatte sedan att driva på och utmana. Piggt inhopp. Stark tvåa.

Joakim Nilsson
Stabil i passningsspelet. Men defensivt fick inte mittbacken visa upp sig särskilt mycket, eftersom Sverige dominerade.

Mattias Svanberg
Bjöd på några fina servar på frisparkar och hade ett halvlurigt skott tidigt i andra halvlek. Mer involverad i spelet i andra halvlek. Tappade boll i farligt läge i 80:e minuten och drog på sig ett gult kort.

Jesper Karlsson
Stort självförtroende, ville mycket och utmanade gärna. Nära att få assist när han spelade fram Quaison som var nära att göra 2-0. Sedan nära igen att få assist efter inlägg från höger, men där först Quaison missade och sedan Berg. Hade några bolltapp då Estland kunde ställa om.

Carl Starfelt
Borde gjort mål på tidig fast situation. Gjorde vad han skulle defensivt. Men mittbacken sattes inte på några större prov.

Pierre Bengtsson
Inga svårigheter defensivt och följde med upp en del i anfallen, men blandade och gav vad gäller inspelen. En helt okej insats av vänsterbacken.

Karl-Johan Johnsson
Målvakten hade knappt något att göra mot svagt motstånd.

Emil Krafth
Kom sent in/strulade till det i flera dueller tidigt och var svag i passningsspelet stundtals. Isolerades en hel del på sin kant när han fick boll. Drog på sig en farlig frispark med 20 minuter kvar.