Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spelarna backar Janne Andersson: "Vi följer honom till allt"

Sverige (herr)

BELGRAD. Sju förluster på nio senaste matcherna.
Men spelarna har fullt förtroende för Janne Andersson.
- Vi följer honom till allt och det är en människa som jag är redo att göra allt för, säger Dejan Kulusevski till Fotbollskanalen.

1:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se några av målen från Serbien-Sverige i TV4 Sportens sändning ovan.

Sverige hade en tung kväll i Belgrad och förlorade mot Serbien med 1-4. Det betyder att man nu har sju förluster på sina nio senaste matcher, och nu måste vinna tisdagens match mot Slovenien för att inte åka ur sin division i Nations League.

Trots den dystra trenden så har spelarna fullt förtroende för Janne Andersson.

- Alla har ett stort förtroende för Janne och för det vi har gjort. Vi har haft en fantastisk tid ihop, och ibland har man sämre perioder. Nu har vi ryggen mot väggen och har en bra chans att visa att vi kan spela bra och är ett bra landslag, säger Emil Forsberg som får medhåll av Dejan Kulusevski:

Annons

- 100 procent är alla bakom honom. Vi följer honom till allt och det är en människa som jag är redo att göra allt för, säger han.

Alla spelarna var inne på samma linje som Forsberg och Kuluevski. Att förtroendet är så starkt det kan bli för Janne Andersson.

- Det är hundraprocentigt. Det är inte Jannes fel att vi förlorar dueller. Det är upp till oss spelare. Vi har en klar plan men följer den inte till 100 procent och kommer inte upp i nivån. Att vinna dueller är inte hans jobb, säger Ludwig Augustinsson.

Victor Nilsson Lindelöf:

- Vi har 100 procent förtroende för Janne. Det är klart att det är normalt i fotboll när du börjar förlora några matcher, att det börjar snackas och sådär. Vi är i en dålig trend och det är upp till oss spelare också att vända på det. Det är vi som är ute på planen. Vi måste bli bättre för stundtals var det pinsamt, säger han.

Annons
Publicerad 2022-09-25 kl 08:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto