Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sveriges upplägg inför EM – möter Finland i genrep

Sverige (herr) 2019-12-09 kl 15:08

Sveriges genrep kommer att innehålla fyra träningsmatcher under våren och sommaren.
I mars möter Blågult Ryssland innan de i juni ställs mot Finland.

Foto: Bildbyrån

Sverige tog sig till EM-slutspelet nästa sommar genom segern mot Rumänien i sista landslagssamlingen för året i november. När Sverige nu förbereder landslagsåret 2020 har Blågult spikat ett par träningslandskamper.

Förutom januariturnén, där Sverige möter Kosovo och Moldavien, kommer Sverige att möta Ryssland under våren, en match som spelas på Friends Arena den 28 mars. Dessutom kommer Janne Anderssons landslag att möta Finland i en träningslandskamp precis innan EM, en match som spelas den 4 juni på Friends Arena.

Förutom de två matcherna kommer ytterligare en match att spelas under lägret i mars och även ytterligare en match att spelas precis inför EM. Bägge de matcherna kommer att spelas på bortaplan. I förberedelserna inför mästerskapet kommer Sverige också att ha ett läger i Båstad, precis som inför VM 2018.

ANNONS

- Vi upplevde att upplägget inför Rysslands-VM var väldigt bra så vi kommer att ha ett liknande upplägg, det vill sägas att vi samlas några dagar i maj för en första träff för att sedan vara i Båstad i några dagar. Sedan kommer vi att vara i Stockholm ett par dagar innan vi åker till vårt basläger, säger landslagschefen Stefan Pettersson.

EM inleds den 12 juni och Sverige spelar sin första match i turneringen mot Spanien den 15 juni.

Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från VM-kvalet - bara på C More.

Och massor av annan fotboll som LaLiga, Serie A och UEFA Champions League. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto