Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

SvFF-topparna inte på plats - när Seger blev historisk

Sverige (dam)

Caroline Seger blev historisk.
Då fanns inte SvFF-topparna Karl-Erik Nilsson och Håkan Sjöstrand med på plats.
"Det visade sig inte möjligt att från 23.00 i Sevilla i går kväll nå matchen i Kalmar i dag", skriver Nilsson i ett sms till TT.

5:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se interjvun med Caroline Seger efter jubileumsmatchen i spelaren ovan.

Caroline Seger blev under måndagen historisk när hon gjorde sin 215:e landskamp mot Australien. Det innebar att hon har gjort flest landskamper på damsidan i både Sverige och Europa, då hon gick om Therese Sjögran och tyskan Birgit Printz.

Landslagschefen Marika Domanski Lyfors och Therese Sjögran fanns båda med på plats för en ceremoni som hölls i Segers ära inför Australien-matchen - men SvFF-topparna Karl-Erik Nilsson, ordförande, och Håkan Sjöstrand, generalsekreterare, fanns inte med.

De båda var med det svenska herrlandslaget på deras EM-match mot Spanien i Sevilla under söndagskvällen och hann inte tillbaka i tid.

ANNONS

"Caroline Seger slår ett enastående rekord och är värd all beundran för sina mångåriga insatser. Jag var på plats i Kalmar när hon tangerade rekordet förra veckan. Tyvärr inte möjligt att vara på plats i kväll beroende på att vi alltid prioriterar mästerskap och tävlingsmatcher för våra seniorer före träningsmatcher", skriver Karl-Erik Nilsson i ett sms till TT och fortsätter:

"Det visade sig inte möjligt att från 23.00 i Sevilla i går kväll nå matchen i Kalmar i dag. Vi är självklart ledsna för det, men vi har spelat in en personlig hälsning till Caroline som hon får under kvällen. Vi kommer att få chansen att fira henne ordentligt vid senare tillfälle", skriver Karl-Erik Nilsson.

Publicerad 2021-06-15 kl 19:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto