Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Lustig: ”Labbe var med oss idag”

Sverige (herr)

Bara timmar innan matchstart nåddes landslaget av beskedet om Labinot Harbuzis bortgång. Mikael Lustig spelade U21-EM 2009 med Harbuzi och menade att uppladdningen inför Rysslandsmatchen var jobbig.
- När man får reda på sådana nyheter så vet man inte hur man ska reagera, säger Lustig efter matchen.

2:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Mikael Lustig i spelaren ovan.

Förre Malmö FF-talangen Labinot Harbuzi gick bort tidigt under torsdagen. Beskedet nådde det svenska landslaget bara timmar innan Nations League-mötet med Ryssland. Harbuzi spelade ihop med flera spelare från landslaget, bland annat Mikael Lustig.

Högerbacken skrev på eftermiddagen i ett inlägg på Instagram att Harbuzi var en av de största talangerna han spelat med och att han uttryckte sina kondoleanser till Harbuzis familj.

- Såklart var det tragiska och chockerande nyheter att ”Labbe” har gått bort. Vi är några som har spelat med honom och vet vilken fantastisk person det är som har lämnat oss. Det var tufft.

ANNONS

Pratade ni något om det innan?
- Såklart. När man får reda på sådana nyheter så vet man inte riktigt hur man ska reagera. Det går över till chock till ledsamhet och sen på något sätt så ska man försöka fokusera till matchen. Men jag tror ”Labbe” var med oss idag, säger Lustig.

Mikael Lustig var med i samma U21-lag som Harbuzi som gick till semifinal 2009 i U21-EM. Från dagens landslag var också Marcus Berg, Martin Olsson, Gustav Svensson och Kristoffer Nordfeldt med i den turneringen.

Publicerad 2018-10-12 kl 00:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto