Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Yasin Ayari hyllas: "Visar prov på många fina kvaliteter"

Sverige (herr)

Sverige tog ledningen sent i den första halvleken mot Finland.
Efter 45 minuter hyllades Yasin Ayari av C Mores experter.
- En enormt duktig spelare som visar prov på många fina kvaliteter, säger Siavoush Fallahi i sändningen. 

1:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån/TV4/CMore

Se ett utdrag när Ayari hyllas i spelaren ovan.

Yasin Ayari imponerade under första halvleken mellan Sverige och Finland och AIK-mittfältaren fick beröm av C Mores experter, Mikael Lustig och Siavoush Fallahi.

- Jag tycker att det är en enormt duktig spelare som visar prov på många fina kvaliteter. Bra med boll och ger sig ut offensivt. Han gör det taktiska som han ska och håller sig i den här rollen som vi brukar se Emil Forsberg i. Jag gillar det jag ser av honom, säger Siavoush Fallahi i sändningen. 

Mikael Lustig som känner Ayari väl och spelade med honom tillsammans under förra säsongen i AIK ställer in i hyllningen:

- Det är en spelare som egentligen vill vi vara mer centralt men i den här rollen i Jannes landslag passar han ganska bra. Jättefin första halvlek, säger Mikael Lustig och fortsätter:

Annons

- Det finns jättemycket i honom, han har bara gjort en halv säsong som ordinarie i AIK men han är en ledare på plan. Det som går att utveckla är snacket. Det är så kul att se honom och se att han utvecklas. Man märkte redan första träningen att han hade något annat än de andra juniorerna. 

Sverige vann till slut matchen mot Finland med 2-0.

Publicerad 2023-01-09 kl 20:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto